GO4SLAM : iets voor jou?

Ben je ondernemer of heb je een job in het bedrijfsleven? Ben je tennisser of draag je de tennissport een warm hart toe? Combineer je graag het zakelijke met het sportieve? Dan is GO4SLAM iets voor jou!

Op naar de Grand Slams

Het GO4SLAM-programma is voor geselecteerde tennistalenten met als doel uiteindelijk te kunnen spelen op de Grand Slams : Australian Open – Roland Garros – Wimbledon – US Open. Hiervoor zijn extra faciliteiten hard nodig, zoals tourcoaching in binnen- en buitenland, individuele training, fysieke training, voedingssuppletie en video-analyse. De Tennis Academy biedt deze faciliteiten met (financiële) ondersteuning van betrokken ondernemers. Zonder deze extra steun van het bedrijfsleven is een dergelijk programma eigenlijk niet mogelijk.

Welkom in de wereld van jonge toptennistalenten

Met jouw steun aan GO4SLAM steun ook jij direct dit programma en help je jonge tennistalenten hun droom te volgen. Dit kan op verschillende manieren :

  •  door Vriend van GO4SLAM te worden;
  •  middels afname van ons Businesspakket of Businessclub lid te worden;
  •  ook als sponsoren of naamdrager zijn er volop mogelijkheden.

Word ook een GO4SLAM ‘Supporter’ en intensief betrokken bij de tenniscarrière van jonge toptennistalenten! Wij komen graag met iedereen in contact die onze spelers/speelsters wil helpen.

Eerst meer informatie ontvangen? Geen probleem.

Rik van Gerwen kan u er alles over vertellen. Bel (0613261543) of mail naar (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Health & Sports Club Valkencourt

Pastoor Heerkensdreef 15
5552 BG Valkenswaard

  • Telefoon

    0031 (0)6 – 14893684

  • e-mail

    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Webdesign by ColorCity