Genneper Parken Trophy 2020

🏆Nadat de “kleintjes” het vorige week goed deden op het Mierlose Open Jeugdtoernooi was het deze week de beurt aan de iets “oudere” spelers en speelsters van de Academy!🏆

We beginnen in Eindhoven op het NRT*** toernooi. Merel Hoedt pakte hier de titel in het enkelspel. De finale won ze met 6-0 6-0!💪 Voor Merel was dit een toernooi in haar achtertuin welke ze zonder setverlies wist te winnen.

In de herenenkel 2 verloor Jip Van Assendelft de finale na een spannende driesetter tegen Sil Hollemans. In de damesenkel 3 verloor Benthe de Bresser in de finale na een knappe reeks wedstrijden om de finale te behalen.

De damesenkel 6 werd gewonnen door Fleur de Bresser. Een klasse toernooi met een duidelijke stand in de finale: 6-2 6-2!

Dubbelen deden ook bijna alle jongens en meiden met de volgende resultaten als gevolg:

DD3: 1e plaats voor Tess de Vocht en Benthe de Bresser

DD4: 2e plaats voor Mirthe de Bresser en Britt de Vocht

DD6: 1e plaats voor Zenna Lammers en Meike van Oosterwijk

Mats Hermans was actief op het $15,000 Future toernooi in Alkmaar. Gisteren speelde hij daar de dubbelfinale samen met Sem Verbeek tegen het eveneens Nederlandse duo Houkes/Pontjodikromo. Mats en Sem verloren de super-tiebreak met 8-10.

In Eersel speelde Freek Bekkers een Jeugdtoernooi. Hij was de sterkste in de categorie jongens t/m 14 jaar!💪🏆

Gefeliciteerd allemaal met jullie titels en finaleplaatsen!

 

Mirthe de Bresser, Britt de Vocht, Benthe de Bresser, Tess de Vocht, Jip van Assendelft, Zenna Lammers, mats hermans, Merel Hoedt, Fleur de Bresser, Meike van Oosterwijk, Sam Verbeek

Webdesign by ColorCity