Ladder Competite Tennis Academy Henk van Hulst

In een tennisseizoen dat er iets anders uitziet dan normaal hebben wij vlak voor de JT en NRT toernooien weer begonnen een grote Ladder CompeCompetite die gehouden met leerlingen van onze eigen Tennis Academy, maar ook met een aantal jongens en meiden van buitenaf. Dit deden we zodat iedereen toch wat wedstrijdritme kon opdoen en weer kon proeven aan ‘competite’ tijdens wedstrijden. In totaal deden er 40 jongens en meiden mee tussen de geboortejaren 2006 en 2010. De intentie was voor de spelers en speelsters om zelf, op eigen initiatief, wedstrijden te organiserentegen anderen en hierover ook te communiceren richting de begeleider van de desbetrefende dag.

Uiteindelijk hebben we 7 speeldagen gehad waarin in totaal 147 wedstrijden gespeeld zijn. Gemiddeld zijn dit 21 wedstrijden per speeldag. Het enthousiasme waarmee de wedstrijden geplandwerden was overweldigend en erg gaaf. Iedereen was er klaar voor om na een periode zonderwedstrijden weer de strijd aan te gaan met elkaar. Ook leuk om te zien en ervaren was de ontwikkeling die een aantal jeugdige spelers/speelsters ondergingen in deze periode. Het zelfinplannen van een baan, ballen regelen en een tegenstander zoeken bleek soms een uitdaging, maar geen onoverkomelijke.

De prijs van Matwé Middelkoop liet even op zich wachten vanwege zijn succesvolle weken op de ATP Tour in het najaar van 2020.

Voordat deze Ladder Competite begon hadden wij een aantal prijzen ter beschikking gesteld in devorm van een gratis privétraining. Er waren 5 manieren om een prijs te winnen en de onderstaandeleerlingen hebben dit voor elkaar gekregen:

  1. Winnaar: Sharif Vossen: Privetraining van Sjeng Schalken
  2. Meeste wedstrijden gespeeld: Frans Oerlemans Privetraining van Matwé Middelkoop
  3. Meest gespeeld/Meest gewonnen jongens: Joris Clermonts Privetraining van Willem Jan van Hulst
  4. Meest gespeeld/Meest gewonnen meisjes: Fleur de Bresser Privetraining Merel Hoedt
  5. Meest gespeeld/Meest verloren jongens/meisjes: Rik Voermans Privetraining Margo Span

Wij zijn erg blij met het animo en het enthousiasme waarmee er gespeeld is tijdens deze Ladder Competite

Sharif en Sjeng

Sharif en Sjeng

Margo en Rik

Margo en Rik

Merel en Fleur

Merel en Fleur

Joris and Willem Jan

Joris and Willem Jan

Frans en Matwe

Frans en Matwe

Sharif Vossen, Joris Clermonts, Matwe Middelkoop , Merel Hoedt, Fleur de Bresser, Rik Voermans, Frans Oerlemans, Sjeng Schalken, Margo Span

Webdesign by ColorCity