wk30: Superweek voor onze spelers

Laten we dit bericht starten met de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen in Hilversum. Jip van Assendelft en zijn partner Jesse de Jager wisten samen de finale te bereiken bij de jongens t/m 18 jaar. In de finale was de tandem Pel/Den Hartog net sterker in drie sets.

We verhuizen naar Limburg (Venray). Hier werd een Goud en Brons toernooi gespeeld t/m 12 en t/m 14 jaar. Werd er gewonnen? Jazeker. Fleur de Bresser en haar partner Sophie Ray wonnen het dubbelspel in Goud bij de meiden t/m 12 jaar. Pim de Graaff en partner Melle van Malderen werden op verdiende wijze 2e in het dubbelspel bij Goud t/m 12 jaar. Jesper Jochems behaalde een knappe 2e plaats in het Brons toernooi bij de jongens t/m 12 jaar.

Tilburg: Brons. Een geweldige 1e plaats in het dubbelspel t/m 14 jaar voor Dimitri Theophanous en zijn partner Tycho Schoonus. Klasse mannen!

In Gouda was Iris Keijzers actief en dat deed ze met succes. Ze won de categorie Brons meisjes t/m 14 jaar na een paar klinkende zeges. Gefeliciteerd Iris!

Helemaal naar de westkant van Nederland: Vlissingen. Senne Janssen en partner Chloe Lomans werden hier 2e in het dubbelspel in de categorie meiden t/m 14 jaar Zilver.

We eindigen dit bericht met Mathijs Aalpol. Na vorige week een Brons toernooi in Enschede gewonnen te hebben t/m 14 jaar stond je deze week in Rosmalen aan de start in het enkelspel en dubbelspel. Resultaat? 2 titels erbij! Leuk detail is dat Mathijs 'slechts' 4 games verloor in 4 enkelspel partijen. De dubbel won hij samen met Thomas Geukemeijer. Een kroon op een prestatie die je toekomt!

Volgende week zijn we wederom actief op toernooien in onder andere Amstelveen (NK), Hilversum (NJK) en veel andere JT toernooien!

Wk30 1
Wk30 Fleur De Bresser Sophie Ray
Wk30 Pim De Graaff

Iris Keijzers, Mathijs Aalpol, Jip van Assendelft, Dimitri Theophanous, Fleur de Bresser, Sophie Ray, Senne Jannsen, Jesse de Jager, Pim de Graaff, Melle van Malderen, Jesper Jochems, Tycho Schoonus, Senne Janssen, Chloe Lomans

Webdesign by ColorCity