Dagjournaal #1

“Die auto’s daar beneden lijken wel mieren”. Een typische, maar toch leuke opmerking voor iemand die voor het eerst vliegt.

Afscheid nemen op een vliegveld blijft iets aparts. Even weg van thuis. Je vertrouwde omgeving. Hop naar iets nieuws. De reis is erg goed gegaan. Alles liep mooi op tijd. Vlucht was maar half gevuld. Geen turbulentie. De huurauto stond mooi klaar en na wat propwerk zat alles en iedereen er veilig in. 35 min rijden richting het oosten van het eiland. Naar een klein kerkdorpje genaamd Felantix.

Het huisje, wat een enorm huis blijkt te zijn, was erg makkelijk te vinden. Lekker rustig tegen een steile heuvel aan. “Mooi voor een warming-up” werd er geroepen.

De kamerverdeling was ook zo gepiept. Allemaal erg flexibel. Superfijn!💪😃 Morgenvroeg om 9:30 gaan we gezamenlijk boodschappen doen. Lekker buiten eten onder de olijfbomen en daarna naar de Academy om te trainen. Morgenavond om 18:00 zullen we de openingsceremonie gaan bijwonen. Altijd leuk!

Freek en Fleur vonden de eerste keer vliegen erg leuk! Ze hadden ook goeie hulp aan Sharif (ervaringsdeskundige) en Kim. Het is bijna stil in huis. Klaar om lekker te gaan slapen en op te laden voor een nieuwe dag.

Ik heb er zin in! Morgen weer naar een plek die tennis ademt🎾🥇✅.

Dan rest het mij nog om 1 ding te zeggen tegen jullie allemaal:

¡Buenas Noches y Hasta Mañana!

 

Webdesign by ColorCity