Dagjournaal #7

We trappen vandaag af met de wedstrijden die er gespeeld zijn. Freek verloor vanochtend van een Italiaan. Later op de dag speelde Freek een leuke en goede partij tegen een landgenoot. Leuke bijkomstigheid was dat Freek op baan 3 speelde. Een Playsight-baan waardoor zijn familie tijdens het avondeten mee kon kijken via de laptop. Freek ervaarde het als een bijzonder moment. Hij had een goed gevoel na zijn wedstrijd en vond het erg leuk dat broer, zus, pap en mam allemaal gekeken hadden!💪

Fleur speelde vandaag op gravel een lange driesetter tegen een meisje uit Tunesië. Een groot meisje. Fleurtje verloor, maar mag morgenochtend in een andere categorie revanche proberen te nemen op een hardcourtbaan.

Sharif speelde vandaag wederom tegen een Italiaan. Een lefty. Een spannende tweesetter die helaas niet resulteerde in een overwinning. Zat er meer in? Ja, maar Sharif liet zich iets te vaak verleiden tot het maken van onnodige fouten door zijn tegenstander.

Kim, zoals Kim dat de hele week al doet, maakte er een gevecht van. Twee keer vandaag. De eerste driesetter wist ze winnend af te sluiten. De tweede driesetter ging helaas met 3-6 in de derde set verloren. Qua resultaten even slikken vandaag voor Team TAHvH.

Morgen is de planning als volgt:

  • Fleur om 8:00
  • Fleur om 13:00
  • Kim om 14:00
  • Sharif om 14:00
  • Sharif om 17:30
  • Kim om 18:30

Buiten het tennis om hebben we vandaag de “dobbelavond” ingehaald en omgetoverd tot een dobbelmiddag met leuke en creatieve cadeautjes tot gevolg. Boekjes, pennen, wasknijpers, mokken, Kerstmannen, dempers, tennisballen, spelletjes. Er kwam van alles voorbij. Ik vond het leuk!

Vandaag was ook de dag dat Bibi uitkwam. In samenwerking met de toernooileiding was het zo geregeld dat we haar konden halen terwijl er niemand op de baan stond. Ging dat proces helemaal soepel? Ja en nee. Ja omdat Freek, Bibi en ik netjes optijd terug waren. Nee omdat Bibi vanwege een staking in het Franse luchtruim 2 uur vertraging had.

Morgen weer een dag vol tennis!🎾

Hier liggen ze bijna allemaal op bed. Welterusten en tot morgen!

Webdesign by ColorCity